Semestern närmar sig, ansök om ett kreditkort hos Remember och få räntefria dagar vilket innebär att man får möjlighet att kunna dryga ut sin semesterkassa utan att man behöver betala några avgifter eller någon ränta för den kredit som man använder sig av. Remember är ett av de mest förmånligaste kreditkorten som finns på marknaden och under de två senaste åren så har man även vunnit utmärkelser för sina kreditkort. Utöver räntefri kredit så ingår även bonuspoäng och försäkringar som dessutom gör kreditkortet lönsamt, om man använder det på rätt sätt.

Att ansöka om ett kreditkort hos Remember

Man ansöker om ett kreditkort hos Remember på deras hemsida, där man även får information om villkor och annat som kan vara värt att veta. Man fyller i sina personliga uppgifter och vilken kredit som man vill erhålla för sitt kreditkort. Därefter så verifierar man sin identitet med BankID och skickar in ansökan elektroniskt. Man får direkt besked på skärmen om man får sin kredit beviljad och får sedan kreditkortet hemskickat till sin bostadsadress inom några veckor.

Att ansöka om ett kreditkort kostar ingenting och det kostar inte heller någonting om man inte använder sitt kreditkort, vilket gör att ett kreditkort från Remember kan användas som buffert för oförutsedda avgifter med en räntefri kredit på upp till 8 veckor, vilket gör att man slipper ta några dyra lån om man hamnar i situationer där man snabbt behöver tillgång till kontanter.

Kostnader för Remember kreditkort

Man betalar inga årsavgifter för sitt kreditkort och man har alltid upp till 8 veckor räntefri kredit, vilket innebär att man kan använda sitt kreditkort för dagliga inköp och sedan betala faktura i samband med att man får sin lön, utan att det kostar något extra. Man får dessutom bonus för alla inköp som man gör med sitt kreditkort vilket i sig innebär att man får pengar tillbaka varje gång man handlar, vilket betyder att det i längden blir billigare att handla med ett Remember kreditkort än med sina egna pengar.

Man kan även göra större inköp med sitt kreditkort och sedan välja att avbetala sin kredit under en längre tid, exempelvis om man är i behov av att göra ett större inköp som elektronikvaror eller vitvaror. Då får man betala en årlig ränta på den utestående krediten som ligger på mellan 9,74 procent upp till 24,74 procent. Räntan sätts individuellt för varje kortinnehavare och baseras på personens ekonomiska situation. Om man har en god inkomst och en bra kredithistorik så kan man få en mycket förmånlig ränta och dessutom en högre kredit.

För att kunna ansöka om ett kreditkort hos Remember så ska man ha fyllt 18 år, inneha en fast inkomst och man får dessutom inte ha några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogden.

Man kan ansöka om en kredit på upp till 50 000 kronor med denna kreditgräns kan höjas till 100 000 kronor efter att man har gjort sex korrekta inbetalningar, senast på förfallodagen.