Frogtail snabblån, ett smart och enkelt sätt att ta ett lån när man behöver pengar snabbt och smidigt för att kunna hantera en plötsligt uppkommen utgift. Frogtail erbjuder snabblån till privatpersoner på mellan 1 000 kronor upp till 50 000 kronor med en amorteringstid på upp till 36 månader. Hos Frogtail så har man snabba utbetalningar, oftast redan samma dag och även under kvällar och helger, vilket innebär att man kan få pengarna till sitt konto då man behöver dessa som bäst.

Frogtail erbjuder dessutom ganska förmånliga lån vilket innebär att det oftast blir betydligt billigare än när man lånar hos traditionella lånebolag som erbjuder snabblån, så länge man inte lånar låga belopp då Frogtail tar ut en uppläggningsavgift för sina snabblån.

Att låna pengar snabbt hos Frogtail

Det går fort att ansöka om ett lån hos Frogtail, man fyller i en låneansökan på hemsidan, personliga uppgifter, lånebelopp och amorteringstid, och därefter så verifierar man sin identitet med BankID. Man får direkt besked på skärmen om man får sitt lån beviljat eller inte. Frogtail har en snabb handläggning vilket innebär att man får besked redan samma dag och pengarna utbetalda så man har dessa senare under dagen eller senast nästkommande vardag. Om man dessutom har sitt bankkonto hos Nordea så kan man få pengarna utbetalda även på kvällar och på helger.

Frogtail tillhandahåller lån på mellan 1 000 kronor upp till 50 000 kronor. Återbetalningstiden för lånen varierar och är beroende av vilket belopp som man lånar. För ett lån på upp till 3 000 kronor så är återbetalningstiden 30 dagar. För lån på 4 000 kronor så kan man delbetala under två månader. För lån på 5 000 kronor upp till 7 000 kronor så kan man välja att delbetala sitt lån i upp till 6 månader. För lån som överstiger 8 000 kronor så kan man välja att amortera av sitt lån på 12, 24 eller 36 månader, beroende på vilket belopp som man har lånat.

För sina lån så tar Frogtail ut en uppläggningsavgift på 350 kronor och en månadsavgift på 15 kronor. Detta gör att ett mindre lån kan bli dyrt hos Frogtail medan ett större lån kan vara mycket billigare än hos många andra lånebolag då man utöver avgifterna sedan betalar en årlig ränta som sätts individuellt, baserat på låntagarens ekonomiska situation. Den årliga räntan ligger på mellan 9,9 procent upp till 39 procent, vilket innebär att om man har en god ekonomi så kan man erhålla en mycket förmånlig ränta.

Låna hos Frogtail med betalningsanmärkningar

Hos Frogtail så ska man ha fyllt 18 år för att få låna. Man ska även ha en fast inkomst som står i proportion till det belopp som man vill låna. Om man har betalningsanmärkningar så behöver inte detta vara ett hinder för att låna så länge man inte har något skuldsaldo hos Kronofogden och att man har en ordnad ekonomi idag.

Frogtail använder sig inte heller av UC, Upplysningscentralen, i samband med att de gör kreditprövningar vilket innebär att det inte registreras hos UC att en kreditupplysning är utlämnad, vilket annars kan påverka framtida kreditprövningar.