Långivare
Lånebelopp Löptid Ränta Ålder Betyg
5000 – 500.000 kr 1 – 15 år 4,95% – 17,55% 18 år
Ansök nu
4star

Lendo är en av Sveriges mest kända låneförmedlare och företaget har hjälpt privatpersoner att jämföra bankernas räntor sedan 2007. De är därmed även ett av de företag som har längst erfarenhet av låneförmedling. Dess fördel ligger just i deras erfarenhet, att de jämför ca 20 banker och den personliga service som går att få hos företaget.

För den som tänker teckna ett privatlån är det en stark rekommendation att gå via låneförmedlare. Då jämförs bankernas räntor och avtal tydligt och man hittar lättare lägst ränta. Det är alltid gratis och några krav på att teckna lån finns inte. En gratis och snabb lånejämförelse utan förpliktelser.

Lendo Låneförmedling

Lånejämförelse – Privatlån

Lånesumma – 5000-500.000kr
Ränta – Vanligtvis 4,95%-17,55%
Amorteringstid – 1år till 15 år
Tillåter betalningsanmärkning – Ja
Tillåter medsökande? – Ja
Uppläggningsavgift – Beroende på vald bank
Krav: Minst 18 år, Folkbokförd och skriven i Sverige sedan 12 månader. Varit skuldfri hos Kronofogden de senaste 6 månaderna. Ha en inkomst genom arbete eller pension på 100.000kr/år. Vid lån över 30.000kr krävs inkomst genom fast arbete/pension på 110.000kr/år.

Om Lendo Låneförmedling

Via Lendo går det att göra lånejämförelser på lån mellan 5000kr och 500.000kr. Den valbara amorteringstiden är 1-15 år. Med denna bredd kan alla som vill teckna ett lån gå via den gratis jämförelsetjänst som de erbjuder.

Att gå via Lendo, istället för att genomföra en bankjämförelse själv, har flera fördelar. Den främsta fördelen handlar om hur snabbt jämförelsen sker. Det tar några minuter att göra en låneansökan via Lendo och sedan sker jämförelsen automatiskt. Ofta kommer svar under samma dag om vilken räntesats som de olika bankerna erbjuder.

De räntesatser som presenteras i denna lönejämförelse är alltid exakt på samma nivå som om man själv kontaktar en bank och ber om ett låneförslag.

1. Gör en ansökan på Lendo.se
2. Få svar av upp till 20 banker inom ett dygn
3. Jämför bankernas svar och avgör vilken bank som ska användas
4. Skriv under skuldebrevet
5. Pengarna betalas ut inom några dagar.

Fördelar och nackdelar

+ Jämför ca 20 banker mycket snabbt
+ Inget krav på att teckna något lån
+ Samma ränta som om ansökan hade skett på egen hand
– Inga direkt nackdelar