Finans.nu drivs av entreprenörer med stor en kunskap och en lång erfarenhet inom finansiella tjänster för privatpersoner. Det gör att finans.nu kan erbjuda sina läsare den mest relevanta och mest aktuella information om olika låneformer och om de lånebolag som finns på marknaden så att läsarna enklare och snabbare ska kunna hitta de lån som passar dessa bäst.

Om man söker efter olika finansiella tjänster som snabblån, privatlån, bolån, billån eller kreditkort så finner man all aktuell information om lånebolag och deras finansiella produkter hos finans.nu. Finans.nu granskar, utvärderar och testar olika lånebolags kreditprodukter för att kunna erbjuda sina läsare den senaste och mest relevanta informationen om lånebolagen, villkor, kostnader, amorteringstider, utbetalningstider och mycket annat.

Det betyder att läsarna snabbt kan jämföra de olika lånebolagen och dess olika lån men även ta del av information som gör att de finner de bästa och mest ekonomiska lånen som passar bäst för det aktuella behovet.

Tack vare de recensioner som finans.nu presenterar för sina läsare så kan man spara tusenlappar genom att välja rätt lånebolag samtidigt som man sparar betydande med tid då finans.nu redan har sammanställt all information som man behöver när man ska ansöka om ett lån.