Remember more – kortet med många försäkringar, perfekt inför sommarens semester. Med Remember more så får man hela 11 försäkringar, bonus men även en del andra förmåner som man kan ha nytta av när man är på semester. Remember more är dessutom anslutet till MasterCard vilket innebär att man kan använda kortet för inköp eller uttag över hela världen.

Att kunna göra sina inköp enkelt och bekvämt med Remember more kreditkort och samtidigt få upp till 8 veckorts räntefri kredit på alla sina inköp och uttag under perioden kan vara med lönsamt än att man använder sina egna pengar för inköpen. Dels för att man får alla inköp specificerade på en räkning varje månad, där man enkelt kan se var ens pengar har gått, men även för att man får bonus på alla inköp vilket innebär att man får pengar tillbaka varje gång man handlar med sitt kreditkort.

Ett Remember more kreditkort innehåller även en hel del försäkringar som innebär att man har ett försäkringsskydd för många olika händelser om man har betalat med sitt kreditkort. Dessa försäkringar gör att man även där kan spara in en hel del utgifter.

Om Remember more kreditkort

För att kunna erhålla ett Remember more kreditkort så ska man ha fyllt 18 år, ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar. Man kan ansöka om en kredit på upp till 50 000 kronor, vilket beror på hur stor inkomst man har. Om man har gjort sex stycken inbetalningar i rad, senast på förfallodagen, så kan man ansöka om att höja sin kredit upp till 100 000 kronor.

Ansökan görs på Remembers hemsida där man fyller i sina personliga uppgifter och vilken kredit man önskar. Då ansökan ska signeras med BankID så kan hela processen skötas online och omedelbart vilket innebär att man direkt får ett besked om man får sin kredit beviljad. Därefter så får man sitt Remember more kreditkort hemskickat inom några veckor.

Kreditkortet har en räntefri kredit på upp till 8 veckor vilket innebär att alla inköp och uttag som man gör med sitt kreditkort inte kostar någonting, under förutsättning att man betalar hela fakturan i sin helhet. Om man istället väljer att dela upp någon månads inköp på flera delbetalningar så går även det bra. Det mista belopp som behöver betalas varje månad är 3 procent av den utestående krediten.

Remember more har ingen årsavgift första året, därefter 295 kronor per år, och man betalar inte heller några månadsavgifter, om man väljer autogiro. Om man väljer att avbetala sin kredit så får man betala en årlig ränta på det utestående beloppet som ligger på 16,24 procent.

Förmåner som ingår i ett Remember more kreditkort

Remember more är ett perfekt kreditkort som passar mycket bra speciellt under semestern då det ingår hela 11 försäkringar varav 8 stycken är försäkringar med anknytning till resor som bland annat reseförsäkring och avbeställningsskydd. Man får även en försäkring som ger förlängd garanti på de inköp som man gör med sitt kreditkort men också en prisgaranti, vilket innebär att om man hittar samma vara billigare någon annanstans så får man mellanskillnaden tillbaka.

Man får även bonuspoäng för alla inköp som man gör med sitt kreditkort vilket kan ge en del pengar tillbaka också.